İSTANBUL / ESENYURT - İbrahim Özaydın Ortaokulu

Mrt

Öğrenci velilerimizin okuldaki öğretmenlerimiz ile görüşme zamanını ayarlamak amacıyla Okul Randevu Sistemi hayata geçirilmiştir. Velilerimiz okul internet sitesine giriş yaptıktan sonra ‘Okuldan Randevu Al’ kısmına girerek e devlet üzerinden görüşmek istedikleri öğretmen ile uygun zaman dilimini seçerek görüşebileceklerdir.

Mrt

İbrahim Özaydın Ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ortak Sınav Takvimi

Şbt

Kıymetli Velilerimiz , “ Veli Akademileri Projesi “ kapsamında 23.02.2024 Cuma Günü Saat 11.00’de “Çocuğumun Kariyer Yolculuğundaki Yerim” konulu seminerimiz okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Katilimlarinizi bekliyoruz.

Şbt

Kıymetli Velilerimiz; Anne Baba Okulu Seminer Programımız 17.02.2024 Cumartesi Günü Saat 13.00’te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Şbt

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayımlandı ️ Başvurular: 13 Şubat - 1 Mart 2024 ️ Sınav: 21 Nisan 2024 ️ Sonuçlar: 17 Mayıs 2024

Şbt

Kıymetli Velilerimiz , " Veli Akademileri Projesi " kapsamında 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 18.00'de Bağımlılıktan Korunma Eğitimi çevrimiçi yapılacaktır. Katilimlarinizi bekliyoruz.

Şbt

"5. Sınıf Bilim Olimpiyatları 1. Aşama Seçme Sınav Sonuçları" açıklandı. http://istmem.meb.gov.tr/isbo/