İSTANBUL / ESENYURT - İbrahim Özaydın Ortaokulu

0(212) 450 25 78
Pınar Mahallesi Ahmet Arif Caddesi 1497 Sokak No2/1 Esenyurt / İSTANBUL
Vizyon
Vizyonumuz, Evrensel değerler ışığında bilim,teknoloji ve sabat birikiminden yararlanarak ülkenin geleceği için üstün nitelikli bireyler yetiştirmek, araştırma, eğitim ve hizmet alanındaki üretimini toplum yararına sunmaktır
Misyon
Misyonumuz, sorgulamaya dayalı bilimsel nitelikli eğitim ile yetiştirdiğimiz öğrencilerimizi , gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda çağdaş yaşamın donanımlara sahip lider bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuzun Güreş sporunda başarıları vardır. Başarılar sekmesinden ulaşabilirsiniz.
Öğretim Şekli :Okulumuzda İkili Öğretim yapılmaktadır.
Saatler
7-8. Sınıflar için Başlangıç Saati:07.30 - Bitiş Saati:13.10 ; 5-6. Sınıflar için Başlangıç Saati:13.30 - Bitiş Saati:19.10 Covid Salgını Önlemleri Kapsamında Okulumuzda Yüz Yüze ve Uzaktan Canlı Eğitim Yapılmaktadır.
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Tek araba ile Avcılar, Beylikdüzü metro duraklarına ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuzun önünden geçen halk minibüsleri 5 dk süre aralıklarla ilçe merkezine gitmektedir. Ayrıca okulumuzun yakın mesafesinden geçen 142A Boğazköy- Avcılar İETT ve 142ES Akçaburgaz-İ.Ü Avcılar Kampüs İETT araçları ile de ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuzda sadece Özel Eğitim öğrencileri için servis bulunmaktadır.
Okulumuz Pınar mahallesi merkezinde bulunmaktadır.
Esenyurt İlçe merkezine uzaklığı 2 km kadardır.
Proje Çalışmaları
E-Twinning Projesi, Kitabımı Değiştiriyorum Bilgiye Dönüştürüyorum Projesi, Okulum Yeşil Olsun Projesi
Diğer Hususlar
Okulumuzda Özel Eğitim sınıfı bulunmaktadır. 2 Özel Eğitim Öğretmeni ve 8 Özel Eğitim öğrencisi vardır.