İSTANBUL / ESENYURT - İbrahim Özaydın Ortaokulu

Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında okulumuzda pano çalışması yapıldı. Aynı zamanda öğrencilerde farkındalık oluşturmak için sınıflarımızda sunumlar gerçekleştirildi.

Şbt

İstanbul Valiliğimizin himayesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan ‘Öğrenci Meclisleri’ toplantımızı öğretmenlerimiz ve sınıf temsilcisi öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

Şbt

Uzman Psikolog Özkan ŞENOL tarafından okulumuz velilerine yönelik Anne Baba Okulu Semineri verilmiş olup katılımcı velilerimize ve Uzman Psikolog Özkan ŞENOL’a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda başlatmış olduğumuz kitap bağışı kampanyası ile kütüphanemizde ve koridorlarımızda bulunan kitaplıklarımızı yeni kitaplar ile güçlendirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Adana ilimizde düzenlenen Türkiye Yıldızlar Karete Şampiyonasında 2. olan Öğrencimiz Melisa TÜRK’ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden meslektaşımız Cemil SELÇUK adına Hatay İli Altınözü İlçesi Ziyaret İlkokulu ve Ortaokulu bünyesinde açılan Cemil Selçuk Kütüphanesine okulumuz öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından kitap yardım kampanyası başlatılmıştır.

Kas

"Lösemi değil, iyilik bulaşır." Okulumuzda Lösemili Çocuk Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla tüm öğrencilerimize kurdele dağıttık ve Lösemi ile ilgili videolar izlettik.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın . yıl dönümünü okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizin hazırladığı programla kutladık.

Sayın Veliler,

21.10.2023 Tarihinde Saat 10.00'da Okulumuzda Okul Aile Birliği Toplantısı yapılacaktır.

May

"Her şey unutulur. Fakat biz her şeyi gençliğe bırakacağız. O gençlik ki, hiçbir şeyi unutmayacaktır; geleceğin ümidi, ışık saçan çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.”  -Mustafa Kemal Atatürk  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız Kutlu Olsun.

May

"Müzeler;tarihi geleceğe , kültürü medeniyete ve bilgiyi zihinlere taşıyan köprülerdir."

18 Mayıs Müze Günü Kutlu Olsun!

May

Bilişim haftası ile ilgili okulumuzda sergi ve pano çalışması gerçekleştirdik.

Nis

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağanı ve egemenliğin millete ait olduğunun tüm dünyaya haykırıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun!

Nis

Okulumuzda 2 Nisan Otizm Günü dolayısıyla sınıflarımızda  farkındalık ve dayanışma konuşmaları yapıldı.

Mrt

Dur yolcu !Bilmeden gelip bastığın bu toprak bir devrin battığı yerdir.

"ÇANAKKALE GEÇİLMEZ."